Blog > Car Price List > Blog article: Malaysia Car Price List 2009

Malaysia Car Price List 2009

  • Author: zzoom
  • Date: Aug 7,2008

We will be updating this page in 2009.

Current list is Malaysia Car Price List 2008 



9 Responses for "Malaysia Car Price List 2009"

  1. zul September 4th, 2009 at 9:23 am

    saya berminat dgn myvi, tp harga bleh x di kurangkan. or kena tunggu hujung tahun ini, ada promotion x?

  2. Navin Nadarajan September 7th, 2009 at 2:51 pm

    I would want to know the Malaysia Car Price List 2009.

  3. din mamak September 11th, 2009 at 9:50 pm

    kereta di malaysia terlalu mahal rakyat sekarang boleh banding ( from media)harga (local & import) jangan anggap rakyat terlalu bodoh kalau nak ambil profit jangan melampau & (AP)orang atasan ada kelepasan cukai rakyat biasa jelata makan kuah mereka atasan makan isi ini kah satu malaysia atau satu perut mareka saja

  4. hafiza November 12th, 2009 at 1:38 pm

    there is no Toyota price available in the list…pls update.
    tku

  5. Ajay April 5th, 2010 at 1:55 pm

    I want to know latest price list for cars available in Malaysia.

  6. cue October 29th, 2010 at 6:54 pm

    boleh tak paparkan harga kereta import untuk tahun 2010

  7. nezs November 8th, 2010 at 2:47 pm

    salam satu malaysia,saya berbangga di atas tenologie anak tempatan iatu proton.tapi kekadang kita rasa mcm tak puas hati je bila harga kereta malaysia lebih kurang harga kereta import tu.bukanla
    nk bangga sanggat kerete import tapi kita yakin conditionnya bole percaya n tahan lama.ni kereta malaysia quality pe! malas nk ckap tapi harganya baik pakai kete second hand kalau 70k-100k tu.cuba lonjakan bank negara interes tu kalau bole lowes la cikit n stand sampai 12 thn,baru org yg bergaji kecik ole pakai kete malaysia tu.pikir2la n renung2la.anak tempatan pon cm merempat nk pakai kete nasional tu sbab hrga n interes n long term bayar balik.kalau malaysia nk maju just buat 10thn kene tukar kete barula nampak perubahan tu.ni tak asyik poket org atas jew nk tahu berubah!!!!!

  8. nizam December 20th, 2010 at 2:43 pm

    guys brape harga kenderaan bago proton hybrit anggaran

  9. nizam December 20th, 2010 at 2:43 pm

    guys brape harga kenderaan bagi proton hybrit anggaran


Leave a comment


RSS Subscribe to RSS email rss Subscribe to Email

ngv-car-guide

Popular Article